Orkidé blomsteropskrift – let øvet

57,00 kr. Inkl. moms

I denne opskrift kan du lære at skabe dine egne orkidégrene i italiensk crepepapir. Opskriften gør dig i stand til at lave de smukkeste papirorkidéer.

Beskrivelse

I denne opskrift kan du lære at skabe dine egen orkidégrene i italiensk crepepapir. Opskriften er en udførlig vejledning, der tager dig igennem alle trin af den kreative proces. Med opskriften får du en skabelon, som du kan bruge sammen med vejledningen til at klippe til egne papirorkidéer. Vejledningen er til dig, der er let øvet i crepepapirblomster, men også dig, der er begynder, som har mod på at kaste dig ud i et nyt craft-projekt.

Opskriftens indhold:

Side 1: Klip og udformning af orkidémidten.
Side 2: Orkidémidte fortsat + valgfri farvelægning.
Side 3: Udklip af kronblade + valgfri farvelægning.
Side 4: Påsætning af kronblade.
Side 5: Bladgrønt og grønne blomsterknopper.
Side 6: Bladgrønt fortsat og samling af orkidégren.

I vejledningen bliver du guidet i at lave en hvid orkidé med orange midte og røde detaljer, men du kan naturligvis bruge opskriften til at skabe papirorkidéer i lige de farver som du ønsker. I opskriften har jeg brugt hvid doublette papir (dobbeltlag), og det kan fås i flere farver der, hvor du køber dit crepepapir.

Vejledningen er designet af papirflorist Sabrina Bilander, der guider dig trin for trin. Ved køb af dette digitale produkt får du tilsendt opskriftens skabeloner til download pr. mail. Herefter har du livstidsadgang til vejledningerne.

OBS.: Det er ikke tilladt at kopiere eller videresende opskriften uden samtykke fra Art By Bilander. Når du køber opskriften er den kun til privat brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Orkidé blomsteropskrift – let øvet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *