Helleborus/julerose opskrift – begynder

45,00 kr. Inkl. moms

Vil du lære at lave dine egne juleroser ud af crepepapir? I denne opskrift får du alle de teknikker, der gør dig i stand til skabe smukke juleroser/helleborus ud af papir, der vil pynte på ethvert julebord. Med opskriften får du en skabelon, som du kan bruge sammen med din opskrift til at klippe dine egne papirblomster. Vejledningen indeholder grundige instruktioner til dig, der er begynder i crepepapirblomster, og dig der gerne vil i gang med de unikke julesblomster.

Beskrivelse

Vil du lære at lave dine egne juleroser ud af crepepapir? I denne opskrift får du alle de teknikker, der gør dig i stand til skabe smukke juleroser/helleborus ud af papir, der vil pynte på ethvert julebord.

Med opskriften får du en skabelon, som du kan bruge sammen med din opskrift til at klippe dine egne papirblomster. Vejledningen indeholder grundige instruktioner til dig, der er begynder i crepepapirblomster, og dig der gerne vil i gang med de unikke evighedsblomster.

I opskriften får du en trin-for-trin guide til at udforme både blomstermidten, de smukke kronblade og grønne blade inden du fuldender din julerose med blomstertape rundt om stilken. Du bliver guidet i at skabe en mørk bordeaux julerose med lyse/gule støvdragere, men du kan naturligvis kreere juleblomsten i alle nuancer af lys, hvid, rosa og rød.

Vejledningen er designet af papirflorist Sabrina Bilander, der guider dig trin for trin. Ved køb af dette digitale produkt får du tilsendt opskriftens skabeloner til download pr. mail. Herefter har du livstidsadgang til vejledningerne, hvor du kan printe dem selv.

OBS.: Det er ikke tilladt at kopiere eller videresende opskriften uden samtykke fra Art By Bilander. Når du køber opskriften er den kun til privat brug.

Du kan evt. kombinere dine juleroser med de klassiske julestjerner for at skabe en evighedsbuket.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Helleborus/julerose opskrift – begynder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *