fbpx

Generelle informationer:

Art By Bilander v. Sabrina Bilander
Mårvej 28
8722 Hedensted

Mail: artbybilander@gmail.com
Telefon: +45 61377043
CVR.: 43339540

Priser & betaling

Art By Bilander modtager online betalinger med Visa, Visa/Dankort, Mastercard, Maestro og MobilePay.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

ART BY BILANDER bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kort oplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Unika produkter pakkes altid forsvarligt og sendes med PostNord til en pakkeboks nær din bopæl. Vi leverer i hele Danmark. Afsendelse af fysiske produkter sker inden for 3 hverdage. I forbindelse med ferier og helligdage kan der opstå længere leveringstid. Ved køb af færdiglavede papirblomster trækkes købet først fra kortholderen, når pakken afsendes.

Køber betaler selv for leveringsomkostninger, og det koster altid 50 kr. uanset størrelsen på din ordre. Du kan som udgangspunkt ikke selv vælge, hvilken pakkeboks som vi sender til. Der vælges den PostNord pakkeboks, der er tættest på dig. Har du et specifikt ønske til en pakkeboks, bedes du sende os en mail inden for 2 timer efter, at du har afgivet din ordre på vores webshop.

Levering af digitale produkter

Opskrifter med dertilhørende videolinks bliver sendt til din mail. Sørg altid for at tjekke, at du har oplyst din e-mailadresse korrekt.

Fortrydelsesret

Digitale kurser

Ved køb af digitale varer/opskrifter accepterer du samtidig, at dine 14 dages fortrydelsesret på det digitale produkt bortfalder. Efter gennemførelse af købet vil du umiddelbart herefter modtage dine varer/opskrifter i den angivne mail som du har livstidsadgang til. Her vil din transaktion gennemføres, og pengene trækkes fra kortholderen med det samme.

Fysiske kurser & workshops

Tilmelding til kurser og workshops i papirblomster er bindende. Det er ikke muligt at ændre til en anden dato. Der ydes ikke returret på ydelser købt til en specifik dato. Hvis du bliver forhindret i at deltage må du gerne give dine billetter videre til en anden, der har lyst til at deltage i dit sted.

Kursusudbyder forbeholder sig ret til at aflyse et kursus i det tilfælde, at der er færre end 5 tilmeldte til det pågældende event. I så fald vil du som tilmeldt få dit køb refunderet. Når du tilmelder dig vil du umiddelbart herefter modtage en ordrebekræftelse, der bekræfter din tilmelding til begivenheden. Dit køb vil blive gennemført med det samme, hvor også pengene trækkes fra kortholderen.

Specialordre

Hvis varen er en specialordre, som personliggøres (ordren indgås kun ved foregående aftale) aftales pris og betaling inden påbegyndt arbejde. Halvdelen af beløbet betales ved påbegyndelsen af produktets udførelse, og resten betales, når varen er klar til afsendelse. Når du afgiver en specialordre, frasiger du dig retten til fortrydelse af købet. Du accepterer den estimerede tid som det tager at udføre din bestilling, der afhænger af bestillingens omfang og karaktér. Hvis du bestiller en hel specialdesignet buket eller en omfangsrig specialordre, så kan leveringstiden være op til en måned, da alt designes og udføres i hånden.

Fysiske produkter

Der gives 14 dages fuld returret på fysiske varer købt på www.artbybilander.dk. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Da alle varerne er unikaprodukter, bytter vi ikke til en anden vare, men refunderer beløbet til din konto. Ved køb af færdiglavede papirblomster trækkes købet først fra kortholderen, når pakken afsendes.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter, at du har modtaget din ordre, og fra fortrydelsen skal du senest indenfor 14 dage returnere ordren til os. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller ved manglende afhentning af din pakke.

Meddelelsen om din returnering skal gives til os pr. mail til artbybilander@gmail.com. I mailen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Mailen skal indeholde følgende oplysninger:

  • Ordrenummer
  • Dit fulde navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Det reg.nr. og kontonr., du ønsker vi refunderer beløbet til.

Art By Bilander hæfter ikke for forsvundne returordrer i posten.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

I dette tilfælde returneres varen i forsvarlig emballage til:

artbybilander.dk
Art By Bilander v. Sabrina Bilander
Mårvej 28,
8722 Hedensted

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har anvendt produktet på en anden måde end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber, kan du kun få en del af købsbeløbet refunderet. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne retur.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på fysiske produkter dvs. færdige papirkreationer i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten dækker ikke fejl eller skader, der er opstået på grund af misbrug, opbevaring af papirblomsterne i sollys eller ved almindeligt slid.

Reklamation vedrørende fejl eller mangler skal meddeles i rimelig tid til Art By Bilander v. Sabrina Bilander efter varens modtagelse. Her anses max. en måned som rimelig tid med mindre andet er aftalt.

Art By Bilander dækker returneringsomkostninger i rimeligt omfang, hvis reklamationen er berettiget. I dette tilfælde returneres varen i forsvarlig emballage til:

artbybilander.dk
Art By Bilander v. Sabrina Bilander
Mårvej 28,
8722 Hedensted

Vi forbeholder os retten til at afhjælpe en mangel eller erstatte med en ubeskadiget vare fremfor at betale købsbeløbet tilbage. Det vil sige, at din vare bliver repareret eller du vil få en ny vare tilsendt som erstatning for den, der reklameres for, såfremt din reklamation er berettiget.
Er det ikke muligt at reparere eller erstatte varen refunderes beløbet.

Ved reklamation, fejl og spørgsmål kontakt os på:

artbybilander@gmail.com eller +45 61 37 70 43.

Persondatapolitik

Art By Bilander respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Læs mere på siden Persondata- og cookiepolitik.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail artbybilander@gmail.com



Vi bruger 🍪🍪🍪 for at sikre, at du får den bedste brugeroplevelse og hjælper siden med at køre som smurt. Ved at bruge siden accepterer du brugen af cookies.   Politik om beskyttelse af persondata